Vi hjelper deg

FORSTÅ kundens behov
og skreddersyR
lønnsomme løsninger

Med kvalitet i fokus fra første trykk til siste oppdatering vil vi kunne hjelpe deg å forstå morgendagens kunde og marked. Som total-leverandør av markedsføring vil vi levere skreddersydde og lønnsomme løsninger bygget på innsikt, strategi og målsettinger. Gi deg selv et konkurransefortrinn nå og oppnå ditt fulle potensiale gjennom målrettet markedsføring formet av Sanzero Designbyrå.

Digitalt innsyn og support
Konkurransefortrinn
Oppnå ditt fulle potensiale
Sanzero Designbyrå-Mobil

WEBDESIGN & PROGRAMMERING

Nettsidene har i dag blitt en av de viktigste markedsføringskanalene. Sanzero Designbyrå skreddersyr nettsider med ditt mål og dine kunder i fokus! Dette gjøres ved hjelp av strategi, design og programmering.

1
STRATEGI
2
WIREFRAME *
3
DESIGN
4
PROGRAMMERING
Flyer-Sanzero Designbyrå

TRYKKSAKER

Selv om digital markedføring har blitt mer og mer viktig, vil trykksaker fortsatt være en viktig kommunikasjonsform ut mot kundene i mange år til. Det er også dokumentert at trykksaker leder trafikk videre til nettsider og sosiale medier. Med tyve års erfaring som designer av trykksaker kan du være trygg på at det vi leverer er kvalitet.

1
INNSIKT
2
STRATEGI
3
MOODBOARDS *
4
DESIGN
Produktbilde - Sanzero Designbyrå

PRODUKTFOTO

Profesjonelle bilder og produktbilder er nøkkelen til å lykkes for å overbevise kunden om å kjøpe ditt produkt. Hvordan produktet blir presentert kan gi produktet merverdi som igjen gjør det enklere både å selge og å bygge merkevaren. Sanzero Designbyrå leverer produktbilder til både trykksaker, digital markedsføring og sosiale medier i et stort utvalg stilarter og uttrykk.

1
MÅLSETTING
2
RESERACH *
3
FOTOGRAFERING
4
post-production *
Kontakt meg for ditt langseringstilbud

Per Vidar Koch
E-post: per.koch@sanzero.no
mobil: 93251366

Eller send meg din kontakt informasjon.
Tusen takk!
Da har jeg fått din kontaktinformasjon.
Jeg vil kontakte deg om kort tid.
Huff! Her gikk det galt. Prøv igjen eller kontakt meg adressen ved siden av.

* Forklaring av ord på nettsiden:
1. Wireframe - Wireframe er den strukturelle oppbygningen av nettsiden med alle elementer som skal være med. Wireframe bidrar med å synliggjøre kartlagt informasjonsstruktur, navigasjon og innhold. Denne prosessen iverksettes før en webdesigner starter med det grafiske utseendet av nettsiden. Hensikten med UX design som dette blir kalt er å tydeliggjøre brukeropplevelse, samt kartlegge brukermønster ved testing tidlig i prosessen.
2. Moodboards - Før designer starter utformingen av prosjektet, etter at strategi og research er utført, vil designer og kunde se på hvilken grafiske retninger produktet skal formes. Moodboards er kun brukt som et hjelpende visuelt verktøy og er ikke et endelig design-resultat.
3. Research - Research er viktig for innsikt og forståelse av produktet, kunde (firma) og planlagt målgruppe. Mengden av research avhenger av størrelse på prosjektet og tid satt av til denne del av prosessen i prosjektet.
4. Post-production - Post-production er ofte bruk innen fotografering og film og betyr å etterbehandle media som er lagret. Dette kan være alt fra fil-formater, fil-størrelser, farge korrigeringer og bildemanipuleringer til produksjon av selve filmen i redigeringsverktøy.