ART DIRECTOR MED 20 ÅRS ERFARING

GRAFISK DESIGN

Sanzero Designbyrå jobber for å løse et problem eller skape et behov slik at kunden velger deg eller ditt produkt. Vi gjør dette gjennom strategi, planlegging, gode idéer og grafisk design. Ved å analysere og å forstå behovet til målgruppen, kan Sanzero Designbyrå levere de beste mulige løsninger for dine kunder, som igjen skaper resultater for din bedrift.

Sanzero Designbyrå jobber tett med både oppdragsgiver og trykkeri for å kunne levere enestående resultater innenfor avtalt pris.

Sanzero Designbyrå kan også tilby profesjonelle produktbilder til markedsføring gjennom eget fotostudio, og profesjonell bildebehandling.

LES MER

Brosjyre.

Sanzero Designbyrå har tyve års erfaring i design av brosjyrer både som merkevarebyggende eller som et rent salgsverktøy med kort levetid. Vi designer brosjyrer for å få mest mulig effekt på målgruppen ut i fra planlagt strategi og målsetting.

Vi legger vekt på kvalitet i det vi designer, og følger prosessen nøye frem til trykkeri og overlevering til kunden. Hos oss er du i trygge design-hender.

1
STRATEGI & MÅLSETTING
2
RESEARCH & DESIGNRETNINGER
3
DESIGN & TRYKK
Brosjyre designet av Sanzero DesignbyråBrosjyre design av Sanzero Designbyrå
Arrow
Flyere designet av Sanzero DesignbyråFlyere designet av Sanzero Designbyrå

Flyere.

Sanzero Designbyrå designer flyere i et vidt spekter av formater og papirkvaliteter. De er en super måte å kommunisere med kunden på, med mindre innhold enn foreksempel en brosjyre.

1
STRATEGI & MÅLSETTING
2
RESEARCH & DESIGNRETNINGER
3
DESIGN & TRYKK
Arrow

Posterdesign.

Sanzero Designbyrå har tyve års erfaring av å designe profesjonelle postere som er tydelige og effektfulle med kunden i fokus som har en travel hverdag.

Om det er prisfokus eller et event som skal kommuniseres må hovedbudskapet tydelig frem enten på en plakat, rollup eller andre formater. Sanzero Designbyrå hjelper deg med riktig design og kommunikasjon for å oppnå ønsket resultat og målsetting.

1
STRATEGI & MÅLSETTING
2
RESEARCH & DESIGNRETNINGER
3
DESIGN & TRYKK
Utvalg av posterdesign av Sanzero DesignbyråPosterdesign av Sanzero Designbyrå
Arrow
Trykket annonse laget av Sanzero DesignbyråTrykket annonse for norsk firma av Sanzero Designbyrå

Annonser.

Profilannonse i et magasin eller en salgsannonse i din lokale avis, de må alle treffe kunden å skape et behov. Et sterkt budskap, profesjonell design og et godt produkt med riktig pris er blandingen som må til.

Sanzero Designbyrå hjelper deg med riktig design og profesjonelle produktbilder, slik at annonsen gir resultater for ditt firma.

1
STRATEGI & MÅLSETTING
2
RESEARCH & DESIGNRETNINGER
3
DESIGN & TRYKK
Arrow

Grafisk design.

Logo, emblem, visittkort, gavekort, produktkatalog, brosjyre, magasin, DM, flyere, rollup-banner, restaurant meny, presentasjonsmappe, messe promotering. Sanzero Designbyrå leverer profesjonell design på ulike formater og bruksformer.

Sanzero Designbyrå leverer profesjonell design på ulike formater og bruksformer.

1
STRATEGI & MÅLSETTING
2
RESEARCH & DESIGNRETNINGER
3
DESIGN & TRYKK
Grafisk materiell av Sanzero DesignbyråGavekort og annet grafisk materielle
Trykket annonser fra Sanzero Designbyrå
Posterdesign produsert av Sanzero Designbyrå