Nettside by Sanzero Designbyrå
NETTSIDER

Hvorfor satse mer på dine nettsider?

For ditt firma er nettsider i dag den viktigste kanalen for markedsføring mot potensielle nye og eksisterende kunder. Det er her kunden din vil vurdere om ditt firma er den riktige for dem, og om de ønsker å bruke sine penger på produkter eller tjenester du tilbyr. Før kunden tar turen til ”din butikk” vil de gå igjennom din nettside enten på mobil eller desktop for å sjekke om du er riktig for dem.

Hva betyr dette for ditt firma?
Det betyr at alt innhold på nettsiden må være best mulig for å skape trygghet hos din kunde. Nettsiden må opprettholde den standarden kunden forventer nettsider skal være i 2020, og enda bedre. Er det noe på din nettside som skaper tvil hos kunden, vil han/hun fort vurdere om de heller bør velge en annen leverandør.

Så hva må til for at din nettside overgår det kunden forventer?
Først av alt er det viktig at du bruker et firma/person som er profesjonell på dette område. Det betyr at du må ha både en profesjonell webdesigner og nettside-programmerer til å hjelpe deg med å bygge nettsidene. Ønsker du å oppnå de målene ditt firma har, må nettsiden også være skreddersydd for ditt firma, dine produkter og dine kunder. Dette kan du ikke oppnå med forhåndslagde maler flere firma tilbyr. Ditt produkt og tjenester, pluss dine kunder er unik for deg, derfor kan du ikke kopiere hva andre har gjort, for så å forvente de resultatene ditt firma har i sine mål. Nettsiden må også være profesjonell i alle ledd, derfor gjelder dette også for bildene og tekstene du bruker på nettsiden. Er de fotografert hos en produktfotograf når du skal selge/markedsføre produkter på nettsiden? Er tekstene dine søkemotor optimalisert? Bruker du riktige ord når kundene søker? Bruker du setninger med størst mulighet til å få mest mulig synlighet innenfor ditt fagområde og kundegruppe?

I tillegg må strategi, analyse og innsikt bli utført riktig, UX Design må være designet, testet og evt. redesignet. Design av nettsiden må bli utført av en webdesigner og designeren må bruke tid på research av din kundegruppe. I tillegg må nettsidene være programmert riktig både med tanke på teknisk struktur, men også for best mulig søkemotor optimalisering opp mot søking på Google.

Sanzero Designbyrå ønsker å hjelpe ditt firma med å realisere dine mål.
Kontakt oss så tar vi en hyggelig prat sammen, og får dette til.
(+47) 93 25 13 66 || per.koch@sanzero.no